Op restaurant

DIDACTISCHE RESTAURANTS

Heb je je ooit al ‘ns afgevraagd wat er gebeurt met al dat lekkers dat wordt klaargemaakt in een hotelschool? Wij vertellen het je graag. Of beter nog, we schotelen het je voor in één van onze twee didactische restaurants: Restaurant Sanderus of Restaurant Ensor. Een must-visit voor foodies die in de Vlaamse Ardennen verblijven!

RESTAURANTBROCHURE


Altijd al willen weten wat er geserveerd wordt in de didactische restaurants? Lees dan zeker deze brochure en reserveer snel uw tafel.

MAAK HIER JE RESERVATIE

Je kan in onze didactische restaurants terecht op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. Op die momenten toveren onze leerlingen van het 5de en 6de jaar Hotel en Restaurant & Keuken er een uitgebreid driegangenmenu op tafel, met dagverse producten. Op dinsdagavond zijn er twee formules:

De leerlingen van het 7de jaar Specialiteitenrestaurant nemen u mee voor een gastronomische wandeling aan de hand van een viergangenmenu. Hun compagnons van het 7de jaar Restaurantbedrijf & Drankenkennis selecteren en serveren wijnen in harmonie met elk gerecht.

Of je kan terecht bij onze 6de jaars Hotel en Restaurant en Keuken. Deze toekomstige koks en maîtres serveren je een heerlijk en creatief driegangenmenu met aperitief, geselecteerde wijnen en koffie na de maaltijd.

Reserveren doe je best online (link hiernaast) of telefonisch op het nummer 055 42 30 67. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!
Wens je meer te weten over de verschillende mogelijkheden, bekijk dan de menu's in de restaurantbrochure. Wil je graag op de hoogte gebracht worden van extra nieuws en evenementen, schrijf je dan zeker in op onze ‘Nieuwsbrief.