Voeding en Horeca

Een koekje van eigen deeg 

Letterlijk dan. Deze studierichting is je op het lijf geschreven als je alle hoekjes en kantjes van een professionele keuken, hotel of restaurant wil leren kennen. Je kneedt alle informatie tot een stevige basiskennis en schopt het zo misschien wel tot sterrenchef.

Binnen de opleiding hotel kan je kiezen tussen een technische- en een beroepsstroom. De TSO-opleiding biedt je de tweede en derde graad Hotel. De BSO-opleiding de tweede en derde graad Restaurant & Keuken. Beide opleidingstrajecten bereiden je voor op het beroep van kok, zaal- of hotelmedewerker.

Na de TSO-opleiding kan je ervoor kiezen een voortgezette opleiding te volgen in het hoger onderwijs. Na een BSO-opleiding kiezen de meeste leerlingen voor één van de specialisatiejaren, zoals Restaurantbedrijf & Drankenkennis of Specialiteitenrestaurant.

Op zoek naar meer informatie? Klik hieronder door naar de specifieke infopagina’s per richting